Home Contact Info Winkelwagentje Help Sitemap
Waar moet je op letten?
Doelstelling
Bereikbaarheid
Inschrijving K.v.K.

Klantenservice

zoeken in:    Trefwoord: 
Home » Help » Over Moederfiets
Doelstelling
Er zijn steeds meer ouders die de fiets ontdekken als vervoersmiddel voor het hele gezin. Een fietsende moeder stelt vanzelfsprekend hoge eisen aan haar fiets. Natuurlijk wat betreft veiligheid en duurzaamheid, maar ook wat betreft gebruiksgemak.

Bij Moederfiets vind je het allergrootste assortiment op dit gebied. Moederfiets biedt een compleet overzicht van alle fietsen die meer dan andere fietsen voldoen aan de hoge eisen die moeders (en vaders) aan hun fietsen stellen. Of je nu ้้n, twee, drie of meer kinderen wilt vervoeren, bij Moederfiets vind je een oplossing.

Ook als het gaat om fietskarren, accessoires en onderdelen streeft Moederfiets naar een zo breed mogelijk aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten. Wat je als fietsende ouder ook zoekt, bij Moederfiets kun je je ori๋nteren, vergelijken en beoordelen, en natuurlijk bestellen!

Onze doelstelling is ons motto: als het bestaat en het is goed, dan vind je het bij Moederfiets!

[naar top]
Bereikbaarheid

Voor vragen over producten, of bestellingen kun je terecht bij de Moederfiets help-desk. Deze is zowel telefonisch, als per e-mail bereikbaar:

E-mail: helpdesk@moederfiets.nl
Tel.: 035-6214472 Telefonisch is de help-desk van Moederfiets bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00u tot 18.00u, en zaterdag van 9.00u tot 17.00u. 

Moederfiets is een initiatief van Bike Totaal Muijs Tweewielers te Hilversum. Je kunt dus ook naar onze winkel komen. Daar vind je een representatief deel van het assortiment dat je op de website vindt. Je kunt daar ook terecht voor een proefrit, advies, montage en reparatie werkzaamheden.

Muijs Tweewielers
Neuweg 374/2
1214 GT Hilversum
035-6214472
www.muijstweewielers.nl

Openingstijden:
MaandagGesloten
Dinsdag8.00u - 18.00u
Woensdag8.00u - 18.00u
Donderdag8.00u - 18.00u
Vrijdag8.00u - 18.00u
Zaterdag8.00u - 17.00u

[naar top]
Inschrijving K.v.K.

Moederfiets is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Hilversum onder dossiernummer 32078987.

[naar top]